Over ons

  SchoenenZaken

  Oprichters Paul, Joel en Thies zagen in dat, nadat het winkelconcept Schoenenfabriek ophield te bestaan, er een gat in de retailmarkt was ontstaan. Want een winkel is meer dan een stenen pand waar wordt ingespeeld op vraag en aanbod. Nee, men wil gehoord, herkend en erkend worden. En service ‘hoort’ op 1 te staan.
  Met deze visie in het achterhoofd is in 2017 het fundament gelegd voor een uniek winkelconcept. Met de opening van een eerste winkel in de artistieke Zwanestraat in hartje Groningen is SchoenenZaken een feit. Later is er op een strategische locatie in Midden-Noord Nederland in Hanzestad Zwolle aan de historische Luttekestraat een prachtige winkel bijgekomen in 2020 en later volgde bij de toonaangevende modezaak Flashman in het Groningse Haren een Shop-in-Shop. Creativiteit en ondernemerschap dat door de aderen stroomt geeft SchoenenZaken dat kenmerkende unieke karakter. Na 5 jaar heeft Thies de club verlaten.

  Op een amicale (en natuurlijk ook wat joviale) wijze maakt men tegenwoordig kennis met SchoenenZaken, waar Meesters in Herenschoenen Huibrecht in Groningen en Danny in Zwolle op vakkundige wijze met hun team je met veel passie (we zijn tot slot van stuk allemaal enthousiaste schoenengekken!) verwelkomen en adviseren.

  Op bezoek bij ons in de winkel (want zo zien we het) voel je je direct thuis door de geur van leer en de lekkerste rockmuziek. Heb je je mooiste schoenen aan dan worden deze gelijk even gepoetst, zomaar. Voor ons is de missie geslaagd wanneer we samen met jou een match vinden tussen jouw levensstijl en draagmoment en een uniek model uit onze collectie.
  Blijkt het dat wat het beste bij jou zou matchen er niet is? Geen probleem (huh?)! Dan gaan we deze ‘gewoon’ met de hand voor je kleuren in ons eigen kleuratelier.

  Het bijzondere is voor ons heel gewoon. Daarom zijn al vele heren overtuigd van SchoenenZaken.

  Maak ook kennis met de Meesters in Herenschoenen.

  Beloftes van de Meesters

  • Altijd GRATIS verzending & retourneren
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
  • Veilig betalen

  Merken over de Meesters

  " Wij werken met de mannen van schoenenzaken sinds de opening van de winkel en zijn zeer onder de indruk van de drive, het enthousiasme en kundigheid van de Paul, Thies en Joël. Zij laten zien hoe een schoenenwinkel in de huidige toch markt kan renderen en doen dat op een zeer creatieve wijze. Wij zijn trots dat wij in deze winkel mogen liggen." Rehab

  Copyright © 2023|SchoenenZaken
  ZOEKEN