Retourneren en ruilen

  Retourtermijn

  Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

  Gratis retourneren in de winkel

  Je krijgt het aankoopbedrag via een overschrijving terug. Bij retournering in de winkel is het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel, mocht er een prijsverschil zijn dan kan dit gelijk verrekend worden.

  Retourneren via PostNL

  Je kunt het pakket gemakkelijk retourneren via een PostNL Pakketpunt.

  Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking. Lever vervolgens het pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is het bewijs van de retourzending. Zodra wij de retourzending hebben verwerkt ontvang je een retourbevestiging via de e-mail.

  Het retourbedrag wordt binnen acht werkdagen na ontvangst retour teruggestort via dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan. Dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen.

  Ruilen via de post

  Een artikel kan (ongedragen) binnen 14 dagen voor een andere maat worden omgeruild. Om het artikel z.s.m. te kunnen ruilen is het verstandig om het artikel opnieuw te bestellen in de gewenste maat. Stuur het andere artikel retour met een vermelding.

  Status artikelen bij ruilen/retourneren

  Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van de schoenen wordt niet gezien als gebruik.

  Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

  Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op 050-3646087. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

  Beloftes van de Meesters

  • Altijd GRATIS verzending & retourneren
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
  • Veilig betalen

  Merken over de Meesters

  " SchoenenZaken is een buitengewoon gepassioneerd fenomeen. Een zaak met mannen die een duidelijke focus hebben en dat ook consequent uitdragen. Als persoon, in de winkel, op events… overal en altijd. Voor Greve een top-partner waarmee het bovendien heel prettig werken is!" Greve

  Copyright © 2023|SchoenenZaken
  ZOEKEN