Veelgestelde vragen

  Hoe retourneer ik een artikel en wat zijn de voorwaarden?

  U kunt uw artikel binnen 14 dagen retourneren naar onze winkel in Groningen. Stuur het artikel in de originele verpakking + originele bon naar; SchoenenZaken – Zwanestraat 20 – 9712 CM – Groningen. De kosten zijn voor SchoenenZaken (we maken dit over). Uiteraard kunt u het artikel ook in onze winkel afgeven, dit is uiteraard ook kosteloos. Wanneer het artikel in goede doen is ontvangen krijgt u van SchoenenZaken een melding via de mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen op uw rekening terug worden gestort. Wanneer u een andere maat wenst zullen wij deze z.s.m. opsturen.

  Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  U krijgt bij uw bestelling van SchoenenZaken een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt monitoren. Deze code zal u ook via de mail ontvangen.

  Beloftes van de Meesters

  • Altijd GRATIS verzending & retourneren
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
  • Veilig betalen

  Merken over de Meesters

  " Wij werken met de mannen van schoenenzaken sinds de opening van de winkel en zijn zeer onder de indruk van de drive, het enthousiasme en kundigheid van de Paul, Thies en Joël. Zij laten zien hoe een schoenenwinkel in de huidige toch markt kan renderen en doen dat op een zeer creatieve wijze. Wij zijn trots dat wij in deze winkel mogen liggen." Rehab

  Copyright © 2023|SchoenenZaken
  ZOEKEN