Veelgestelde vragen

Hoe retourneer ik een artikel en wat zijn de voorwaarden?

U kunt uw artikel binnen 14 dagen retourneren naar onze winkel in Groningen. Stuur het artikel in de originele verpakking + originele bon naar; SchoenenZaken – Zwanestraat 20 – 9712 CM – Groningen. De kosten zijn voor SchoenenZaken (we maken dit over). Uiteraard kunt u het artikel ook in onze winkel afgeven, dit is uiteraard ook kosteloos. Wanneer het artikel in goede doen is ontvangen krijgt u van SchoenenZaken een melding via de mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen op uw rekening terug worden gestort. Wanneer u een andere maat wenst zullen wij deze z.s.m. opsturen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U krijgt bij uw bestelling van SchoenenZaken een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt monitoren. Deze code zal u ook via de mail ontvangen.

Beloftes van de Meesters

Merken over de Meesters

" SchoenenZaken is een buitengewoon gepassioneerd fenomeen. Een zaak met mannen die een duidelijke focus hebben en dat ook consequent uitdragen. Als persoon, in de winkel, op events… overal en altijd. Voor Greve een top-partner waarmee het bovendien heel prettig werken is!" Greve

Copyright © 2022|SchoenenZaken
ZOEKEN