Schoenpoets service by Dropper

Uniek in Nederland! Bij SchoenenZaken verkopen we niet alleen een mooie collectie maar we bieden ook een meesterlijke service genaamd; Schoenpoets service by Dropper. U kunt uw schoenen dezelfde dag laten ophalen* en terugbrengen* door Dropper en wij zorgen dat ze er weer fantastisch uit komen te zien. Zo kunt u weer met uw schoenen voor de dag komen. Zit u s’ ochtends op uw werk en heeft u s’ middags een belangrijke afspraak? Bestel via onze site de “schoenpoets service” en wij zorgen dat de schoenen direct door Dropper worden opgehaald. Ze zijn dan binnen een paar uur weer bij u terug! Dan kunt u met een gerust hart naar de belangrijke afspraak die middag, avond of volgende ochtend. Het is dus een “same day delivery” die wij bieden in samenwerking met Dropper. Uiteraard kunt u ook nieuwe schoenen bestellen met deze service!

Voorbeeld;

U bent advocaat en komt er in de morgen op kantoor achter dat uw schoenen er niet heel netjes uit zien. Dit kan natuurlijk gebeuren gezien de focus op de eventuele afspraak/zitting ligt. U gaat naar www.schoenen-zaken.nl en koopt daar onze “schoenpoets service by dropper”. U geeft aan wanneer de schoenen gehaald moeten worden en wanneer ze weer terug moeten zijn. De schoenen worden opgehaald door Dropper en bij SchoenenZaken worden de schoenen zorgvuldig gepoetst. Wij zorgen dat ze op het juiste tijdstip met Dropper weer terug zijn! Meesterlijke service toch?!

Wij zijn niet merk gebonden. Er is volop ervaring met o.a. bekende merken als Santoni, Magnanni en Crockett and Jones. Dit uiteraard naast de merken die wij zelf voeren.

Klik beneden om naar de bestelling te gaan. Prijs is 25,- euro incl. halen en brengen op dezelfde dag.

*geldt eerst alleen voor de stad Groningen en op werkdagen. Let op; wel eerst via 050-3646087 met SchoenenZaken contact opnemen ivm beschikbaarheid.

Beloftes van de Meesters

  • Altijd GRATIS verzending & retourneren
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen GRATIS bezorgd!
  • GRATIS Same Day Delivery met Dropper
  • Veilig betalen
  • Klanten geven ons een 9.8 (Kiyoh.nl)

Merken over de Meesters

" Wij werken met de mannen van schoenenzaken sinds de opening van de winkel en zijn zeer onder de indruk van de drive, het enthousiasme en kundigheid van de Paul, Thies en Joël. Zij laten zien hoe een schoenenwinkel in de huidige toch markt kan renderen en doen dat op een zeer creatieve wijze. Wij zijn trots dat wij in deze winkel mogen liggen." Rehab

Copyright © 2021|SchoenenZaken
ZOEKEN